Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.02.2014 15:19 - ОПОЗНАЙ И РАЗБЕРИ СЪЩНОСТТА НА ПРОТИВНИКА СИ, ПРЕДИ ДА ТРЪГНЕШ ДА ГО СЪБАРЯШ
Автор: azblagara Категория: Политика   
Прочетен: 1601 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Докато всеки БОГОПОДОБЕН организъм– ЧОВЕКА, не осъзнае, че Е ТАКЪВ ПО НАЧАЛО, докато не разбере, че трябва да направи „революцията“ в себе си,като се сети кой е и защо е на Земята, докато не проумее, че САТАНА (а не Бога на Любовта и Живота) ИЗБРА  ЕВРЕИТЕ, за да ги ползава за свое оръжие срещу Твореца на Красотата, Живота, планетите и т.н., докато тези и много други неща не бъдат осъзнати, то...как да свалим системата, да спрем плащането на данъци, да получим уредите за независимо ползване на електрическа и топлинна енергия, да се преборим срещу настъпващата с голяма мощ чипизация на човека, да предотвратим установаването на новия световен ред?! Целта на Сатана е да унищожи „отвътре“ (душата) творението на Слънчевия бог – човека и да го използва за своя двигателна сила, като от творец - го превърне в робот. Генното инженерство не е от вчера и не е мода от съвременния живот. Припомнете си „митологичните“ герои – русалки, кентаври и други човеко-животински видове. Спрете да следвате сляпо заблудата,че не съществува план за унищожение на човеците, че няма съвременно робство, че е правилно да си гражданин на света, а не българин, че да гласуваш за някой, който да те управлява е правилното нещо и т.н., ако наистина желаете щастието! Погрешният въпрос, който си задават хората, е „Кой“ прави или иска това и онова? Вместо да се запитат ЗАЩО?
Цялата наша история е изкривена в самите си корени и само умствено изостаналите и съзнателно предубедените биха продължавали да вярват, че всички революции и войни на нашето съвремие са станали така и са плод на това, което се описва в учебниците и официалните исторически книги. Да се изключат евреите като фактор във веригата от политически и социални събития, непрекъснати войни, насилие, революции, е равносилно на самоубийство, не само за българите, но и за другите народи.

Макар и пръснати сред другите народи, евреите са се стремили да останат независими от тях и по този начин създават държава в държавата-„гостоприемник“ . Това е форма на паразитизъм, за което сте учили в часовете по биология или анатомия. Борбата им за съществуване се превръща в съдбоносна необходимост, тъй като могат да водята тази борба само с хитрост, лъжа, измама. Това, обаче е дълъг процес, не могат веднага да започнат сериозна дейност, а се задоволяват с оказването на специални услуги на онези, сред които живеят и от които получават доходи от „комисиона“. Така, от поколение на поколение , развиват у себе си способността да извличат полза от процента, от лихварството, нещо, което християнството (не религията, а христовата идея) осъжда. Затова, замислете се, че всеки път, когато отивате в банката, за да вземете кредит я за кола, я за жилище, я за почивка, вие отивате и се кланяте на онзи, който ИЗБРА евреите да му бъдат тягата, оръжието в борбата му срещу Светлината, а това означава – срещу човека: вас, вашите приятели, деца, родители....

Евреите наистина бяха „избрани“, но не заради духовна извисеност или пък, защото Създателят е хвърлял чоп кой народ да му бъде любим , а избрани от богобореца, от Сатаната, за да му свършат най-мръсната работа: подобието на Бога да унищожи подобието на Бога. Затова и хилядолетията от развитието на тази цивилизация протекоха в братоубийствени войни, създаване на мюсюлманската религия като антипод на християнската, а в християнската – секти и течения. Затова, скъпи българи,излезте от матрицата на религията и се върнете към ВЯРАТА, защото религия и вяра не са еднозначни. Идеята за Религия ви прави зависими от примера на свещеника и когато разберете, че той е педераст или въобще някакво аморално същество, вие на подсъзнателно ниво, естествено, се отказвате от ......... Бога, мислейки за религията, което е и целта на Сатана. Но ако се върнете във ВЯРАТА в БОГА, в СВЕТЛИНАТА, ако сте просветени за какво всъщност става въпрос, тогава никой свещеник не ще ви интересува и Сатана няма да има власт над вас. Живеейки сред народите, с мъката си по разрушения Йерусалим и разпространението на христянството, процес, който въпреки разпъването на Христа, не бил спрял, еврейството е орисано да води хитра , коварна, невидима борба, за да укрие упоритото си желание да запази своето и да получи обещаното, според договора със Сатана.  А това и налага сформирането на тайните им организации във всяка държава. Евреите започват да следят и да изучават недостатъците, пороците на „домакините“ и ги включват като инструмент за търговия. Всеки се стреми да прикрие някакъв недостатък и слабост. О‘кей! Няма проблем. Евреинът поставя своите условия на този, чийто страсти експлоатира и вече го притежава. Това се предава и се утвърждава и в масонските организации. Като капак на всичко, опорочават и масонството. Ако в далечните времена то е изпълнявало функцията на пазител на знанието, то от стотици години отдавна е превърнато във функция на сатанистката цел – завладяването на земята.
 

Всяка народна общност има своята вибрация, която си кореспондира с флората и фауната на земята, на която живее от векове. Там е неговата енергия и постоянен източник на възпроизводство, живот, еволюция, т.е.ДУХА.
Какво се получи от „прогресивните“ идеи за Комунизъм, Социализъм, Интернационализъм , Демокрация, „гражданин на света“, „свят без граници“, „европейско образование“ и т.н. ВИЖДАТЕ ЛИ, НЯКЪДЕ, ИДЕНТИЧНА САМООПРЕДЕЛЕНОСТ НА ЧОВЕКА? Разпиляването на ЧАСТИЦИТЕ ОТ ЦЯЛОТО НАРОД, води до отслабване на духа, до невъзможност за възпроизводство, защото единствената мисъл, която бе вкарана в главите на неевреите, бе печеленето на пари, които да подсигурят материален живот. Разрушена бе всяка промишленост (България), за да се създаде по изкуствен начин безработицата и .......въдицата вече е налапана: живот извън България. Ха! Родителите насърчават децата си да учат навън, а не разбраха, че в ход влезе великия еврейски план: ИЗВАДИХМЕ ГИ ОТ ДОМА ИМ, ЗА ДА СЕ НАСТАНИМ НИЕ. Тези, които бяха скитащи, направиха себе си УСЕДНАЛИ в държавите, в които се намърдаха, а народите от тези държави, от уседнали- направиха скитащи. Виждат ли го това, обаче? НЕ! Защото очите, сърцата, мислите им са заслепени от стремежа към лукса, храна в шарена опаковка, забавления, мода, тази партия-онази партия, заплата, работа и още стотици други „съставки“ на димната завеса, спусната пред неевреите.

Този омагьосан кръг ще се разруши само ако си отвориш очите и съзнанието, българино, като отхвърлиш от ежедневието си всичко онова, което подхранва системата - банките, МОЛ-овете, зрънчо, кроасаните, чипс, „студен чай“, „натурален сок“, концертите на сатанистките групи с етикета „рок-банди“, пирамидалните структури на фирмите за хранителни добавки, великата бизнес игра, наречена “Избори за президент; за правителство; за европейски парламент“, партиите и т.н., т.н. Останалите неща си ги добави сам, приятелю и ще видиш как без да си разбрал, си се вкарал сам в тази матрица – ситема на управление на обществото, защото си повярвал на приказки без съдържание , а си загърбил знанието, което се е предавало от дедите ти на поколенията българи чрез българския фолклор – приказен, песенен, танцов, обичаи, космическите елемнти, избродирани върху облеклото. Замисли се, българино, върху важния факт : имат ли евреите фолклор, обичаи, приказки, танци? В това се съхранява родовата памет на един народ. Колкото е по-богата кошницата  му с такива индикатори за етническа принадлежност, оформена в процеса на историята му в народ, толкова този народ е по-древен, а следователно и по-мъдър, ако е продължил да съществува и днес. Именно, за да се загуби до основи знанието за живота на Земята, народите бяха ударени по духовността и днес вече острието е насочено към децата, последната цел, с чието унищожение откъм здраве, морал, семейна и родова обвързаност, би бил възможен триумфът на Антихриста.

ОТ ТЕБ, ОТ ТВОЕТО БЕЗУЧАСТИЕ ИЛИ БОРБА, БОГОПОДОБНИ ЧОВЕКО, ЗАВИСИ ИЗХОДЪТ!
  *** „Идването на Ариман“ - http://www.youtube.com/watch?v=qtcQqeD-iZ8 „...онова, което Ариман вече праща към Земята от отвъдните светове, за да контролира икономически Европа, без да бъде разпознат. Това не трябва да се случва. Ариман не трябва да контролира икономически Европа незабелязано...Ариман ще се въплъти на запад и ще контролира икономиката на Европа. Една от целите му ще е да заблуди колкото може повече хора преди края на настоящата културна епоха. .....“                                        
Братя и сестри българи, които тикате натам децата си, осъзнайте онова, което крият от полезрението ви!!!

*** Посланието от Христо Танев - http://www.youtube.com/watch?v=ZTqsHkYj7YI - „....ние трябва да кажем модела, от България трябва да излезе модела, който трябва да последва човечеството. Ние трябва да предупредим другите народи, Европа не може да ни спаси по никакъв начин....“
 
  /Из Стария завет:  „...Защото Господ, Бог твой, те води в добра земя, в земя, дето из долини и планини извират водни потоци, извори и езера, в земя, дето има жито, ечемик, лозя, смоковници и нарове; в земя, дето има маслинени дървета и мед...“ (Втор., гл. 8: 7,8)
„ Когато ,пък, те заведе Господ, Бог твой, в оная земя,...да ти даде с големи и хубави градове, които ти не си градил и с къщи, пълни с всяко добро, които ти не си пълнил, и с кладенци, които ти не си копал, с лозя и маслини, които ти не си садил, и ще ядеш и ще се насищаш...и върши каквото е право и добро пред очите на Господа(твоя Бог), за да ти бъде добре и да влезеш и завладееш добрата земя...“ (Втор. , Гл.6 :10, 11, 18 )

„...разорете всички места, дето народите, които ще завладеете, са служили на боговете си, по високи планини и хълмове и под всяко клончесто дърво; разрушете стълбовете им, изгорете с огън дъбравите им...затрийте и името им от онова място...“ (Втор., Гл. 12:2,3) /  











Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: azblagara
Категория: Политика
Прочетен: 118583
Постинги: 36
Коментари: 81
Гласове: 85
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930