Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.08.2013 15:33 - ОТВОРЕНО ПИСМО - ЗА "ЕВРОПЕЙСКА СТОЛИЦА НА КУЛТУРАТА'
Автор: azblagara Категория: Политика   
Прочетен: 547 Коментари: 0 Гласове:
0



 Разгневен до козирката българин ШАМАРОСВА нашите управници с това писмо - https://workspaces.acrobat.com/app.html#d=0TSaMwC*9gIBn4dG1YoJVA
Писмото е адресирано до кметовете на София, Пловдив, Варна и Велико Търново. Интересно е да се прочете цялото, защото е съпроводено с видео и снимков материал.
Извадки от писмото::

"......Как България да отговори АДЕКВАТНО на това предизвикателство, след като е станала арена на традикомедии, а и обикновени простащини?! Тъй като на пазара не се предлагат политически, икономически и социални очистителни, може би трябва да се помисли за изнамиране на някакъв особен вид социално-икономическо-политическо-културно рициново масло, за да прочисти градовете ни от безобразията.

ПРЕСНИ СЛУЧАИ ОТ НАСТОЯЩЕТО ЛЯТО

Българското черноморие се е превърнало в символ на Содом и Гомор, в символ на приют за чужденци, свободни да развратничат, да вилнеят като за последно, така безцеремонно и откритотук, на българска земя........България се е превърнала в евтина лека жена, в дестинация за секс-туризъм , за алкохолен туризъм, както за хормоноизбухливите гости на страната ни, така и за по-задълго пребиваващите служители на чуждестранни фирми у нас, харчейки европейската си заплата  за "освободен" живот.

     Кой например, е отговорен през настоящия морски сезон из плажовете да се тръби постоянно " Елате в денс-клуб "ПОРНО"? И слушащите рекламата деца задават въпроси, като този: "Какво е порно?" На този въпрос родителите дават различни определения, като например: "Това е едно миризливо животно, маме." Детската наивност продължава: " Искам да го видя, искам и аз да отида при порното". Вие, госпожо Фандъкова и Вие, господа кметове, като родители, като българи, как бихте се почувствали в такава ситуация? Из големите ни (скъпите) Черноморски курорти в ранните часове на деня из храсталаците се изнизват голи пияни мъже и жени. Въпросите, които си задаваме ние възрастните, са повече и по-тежки от детските. Отговорите се бавят. Администрацията не хае......

........За да обявите кандидатурите на градовете си за Европейска столица на културата, трябва първо да сте наясно, че е време да се преустановят подигравките със свещената българска земя и нейния древен род!!! И тук трябва да попитам - кога българските политици ще станат държавници и ще изнесат на светло всичките достойнства на българската древност, която даде на Европа съдържанието ДЪРЖАВА, която даде на Европа знанието за земеделие, която даде на Европа идеята за еволюцията на човечеството?! Кога българските политици ще престанат да са лакеи, да превиват гръб пред лъжите, в които българския РОД бе вкаран да живее?! СТИГА ПОДИГРАВКИ С БЪЛГАРИЯ!!!..............."




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: azblagara
Категория: Политика
Прочетен: 118218
Постинги: 36
Коментари: 81
Гласове: 85
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930